מיס ביס MissBiss
  • עמוד הבית
  • מי אני?
  • טבלת המרת מידות
  • עמוד הבית
  • מי אני?
  • טבלת המרת מידות
עמוד הבית ♥ מיס ביס I בלוג אפטיט ♥ עוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל טבעוניות

עוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל טבעוניות

23 במרץ 2015 4 תגובות

oats_chocolate_chip_cookiesלא, לא השתגעתי.
כן אני יודעת שהכנתי כבר כמה מתכונים טבעוניים לאחרונה.
נו, יש עליי הרבה לחץ.
אבל הפעם יש לי תירוץ ממש טוב!
ניסיתי חומרים שלא ניסיתי עד כה,
הכנתי עוגיות בחמש דקות שאפילו אני לא הייתי מסוגלת לנחש שהן טבעוניות
והחלק הכי כייפי בעיניין, הן ממש ממכרות!

מה אכפת לכם לנסות? גם אם אתם לא טבעוניים!
ההנאה מובטחת 🙂

מה צריך?
(כ-30 עוגיות בינוניות)
2 כוסות סוכר קוקוס (ניתן להשיג בחנויות טבע)
1/2 כוס שמן קוקוס
1 כף אבקת קקאו
1/2 כוס חלב שקדים ושיבולת שועל
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר
1 כפית תמצית וניל איכותית
2+1/2 כוסות שיבולת שועל טבעית
1/2 כוס שקדים פרוסים

איך מכינים?
1. שמים בסיר בינוני סוכר קוקוס, שמן קוקוס, אבקת קקאו וחלב שקדים. מערבבים. מביאים לרתיחה למשך כדקה (עד שמופיעה
בועה אחת במרכז הסיר) ומורידים מהאש.
2. מוסיפים לסיר חמאת בוטנים, תמצית וניל ושוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
3. מוסיפים שיבולת שועל לתערובת (מתחילים מכוס אחת ומערבבים היטב בין כוס לכוס).
4. מוסיפים את השקדים ומערבבים.
5. בעזרת כף יוצקים תלוליות על נייר אפייה, נותנים לזה להתקרר לכמה דקות ומעבירים למקפיא לחצי שעה לייצוב.
6. לאחר שהעוגיות התייצבו מספיק, מעבירים אותן לקופסא מחולקת לשכבות עם ניירות אפייה.
7. מאחסנים במקפיא עד שרוצים לאכול. העוגיות מוכנות לאכילה ישירות מהמקפיא, אין צורך להפשיר אותן.

תהנו 🙂
מיס ביס

*המתכון המקורי נלקח מכאן ועליו נערכו שינויים קלים.

שיתוף:

פורסם ב: טבעוני, עוגיות, פשוט וקל, צמחוני, קינוחים תגיות: טבעוני, עוגיות
« הקודם
הבא »
לחצו לייק על מנת להיות מעודכנים!
פוסטים אחרונים
  • סלט אבוקדו ומש
  • לחם גבינות הודי
  • ברוקמולי
  • סלט כרובית ומש
  • מיונז שום בייתי
תגובות אחרונות
  • מיס ביס על עוגת גזר ופקאן
  • מיס ביס על קציצות "בשר" ברוטב עגבניות
  • מיס ביס על סלט אנטיפסטי
  • מיס ביס על טבעות בצל אפויות
  • מיס ביס על מיונז שום בייתי
מה תוכלו למצוא אצלי?
  • אוכל (7)
  • איטלקי (7)
  • אפייה (2)
  • הודי (1)
  • טבעוני (23)
  • ירקות (34)
  • ל"ג בעומר (1)
  • לחמים (2)
  • מאפים (13)
  • ממרחים (1)
  • ממרחים ורטבים (6)
  • מנות עיקריות (19)
  • מרוקאי (2)
  • מרקים (4)
  • משקאות (1)
  • נשנושים (18)
  • סלטים (7)
  • עוגות (4)
  • עוגיות (6)
  • פורים (1)
  • פירות (4)
  • פסח (3)
  • פשוט וקל (46)
  • צמחוני (54)
  • צרפתי (2)
  • קינוחים (11)
  • שבועות (5)
  • תוספות (22)
  • תיאלנדי (1)

4 תגובות

  1. יוכי 27 באפריל 2015 בשעה 13:58 הגב

    רגע, לא אופים בכלל??

    • מיס ביס 27 באפריל 2015 בשעה 14:06 הגב

      בכלל בכלל!
      עדיף לשמור אותן במקפיא ולהוציא מתי שמתחשק משהו מתוק, הן אפילו לא מצריכות הפשרה 🙂

  2. מיכל הראל 28 באפריל 2015 בשעה 5:31 הגב

    האם יש תחליף לחמאת בוטנים, לרגישים ולנזהרים מבוטנים.
    תודה.

    • מיס ביס 28 באפריל 2015 בשעה 7:32 הגב

      היי מיכל,
      לצערי אני לא יכולה לחשוב על תחליף שלא יהיה מתוק.
      אם תוסיפי שוקולד בכמות של חמאת הבוטנים זה אמור להיות בסדר, אבל העוגיה גם ככה מתוקה, זה יוסיף לה מתיקות.

השארת תגובה

ביטול

יצירת קשר

אשמח לשמוע מכם!

הצלחתם להכין את המתכון?
ספרו לי!
בא לכם לשאול שאלות?
אני פה בשבילכם!
כתבו תגובה או שלחו מייל:
missbissblog@gmail.com

תגיות
טבעוני ירקות מאפים מאפינס ממרחים מנות ראשונות מרקים מתוקים מתכונים צמחוניים סלטים עוגות עוגיות פיצה פירות פסח פסטה פשטידות קינוחים רטבים תוספות
!
כל הזכויות שמורות למאי הירש I מיס ביס. אין לעשות שימוש בתכנים מהאתר, לרבות תמונות, ללא אישור מפורש בכתב. www.missbiss.co.il
✕